Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δήλωση σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι αυξανόμενες οικονομικές και επιστημονικές συνεργασίες καθώς και η αμοιβαία πρόβλεψη για τις υπηρεσίες επεξεργασίας δεδομένων έχουν ως επακόλουθο την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων, μία τάση που ενισχύεται από την ολοένα αυξανόμενη χρήση σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών μέσων.

Για τους λόγους αυτούς, είναι απαραίτητο η επεξεργασία των δεδομένων να γίνεται με προσοχή.

Ο παρών διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr ανήκει στην Εταιρεία με την επωνυμία «PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με τον διακριτικό τίτλο «PASAL DEVELOPMENT ΑΕ» , που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Δορυλαίου αρ.10- 12 , με Α.Φ.Μ 094321237 , ( εφεξής PASAL”) .

H PASAL θεωρεί τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και στον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR) και τον σχετικό εφαρμοστικό Εθνικό Νόμο 4624/2019.

Ο διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των Ευρωπαϊκών κανονισμών λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και διοικητικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικής φύσης.

 

Περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας τόπο χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Ο διαδικτυακός τόπος συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών του μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως, μέσω της αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα στοιχεία που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies (Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Cookies). Λόγω των συχνών και ραγδαίων αλλαγών της τεχνολογίας καθώς και των αντίστοιχων προσπαθειών του νομοθέτη να συμβαδίσει η νομοθεσία με αυτές τις αλλαγές, o διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr δεσμεύεται να σας ενημερώνει για οποιαδήποτε τροποποίηση στην πολιτική της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση διαφωνίας του επισκέπτη/χρήστη με την πολιτική αυτή, αυτός οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγηση του στην ιστοσελίδα.

 

Κριτήρια νομιμότητας

Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας εφόσον τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω ισχύει:

  • το υποκείμενο έχει δώσει την συγκατάθεσή του 
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση συμβάσεως στην οποία το υποκείμενο είναι συμβαλλόμενο μέρος
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγουμε

Συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα σε σχέση με εσάς, εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τα χορηγήσετε. Δεν μοιραζόμαστε κανένα προσωπικό δεδομένο με τρίτα μέρη για δική τους εμπορική χρήση, εκτός αν ρητώς μας έχετε δώσει σχετική άδεια.

Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα – cookies
Ο διαδικτυακός τόπος
www.pasal.gr για τη διευκόλυνση στη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιεί «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων/κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.
Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και να σας προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση.
Τα cookies μας βοηθούν, για παράδειγμα, να καθορίσουμε αν έχετε ήδη επισκεφθεί μια σελίδα στο διαδικτυακό τόπο μας. Τα cookies μπορούν επίσης να μας πουν αν έχετε επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης.
Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες ικανές να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του προσώπου στο οποίο αφορούν και οι οποίες έχουν συλλεγεί με άλλο τρόπο.
Εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, παρακαλούμε ρυθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να διαγράψετε όλα τα υφιστάμενα cookies από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μπλοκάρετε όλα τα cookies στο μέλλον και να λαμβάνετε προειδοποίηση προτού αποθηκευτεί ένα cookies
(Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Cookies).

 

Μηνύματα μέσω φόρμας επικοινωνίας

Μπορείτε να υποβάλετε το μήνυμά σας στην PASAL μέσω της γενικής φόρμας επικοινωνίας. Υποβάλλοντας το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας προς την PASAL αποδέχεστε τους παρόντες όρους αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο και e-mail).

 

Υπερσυνδέσεις (Hyperlinks)

Με τη βοήθεια κατάλληλων συνδέσμων (link) εντός του διαδικτυακού τόπου www.pasal.gr παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μερών.
Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο.

Δεν αποτελεί επ’ουδενί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων που παρατίθενται με σύνδεσμο (link).
Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε ένα διαφορετικό διαδικτυακό τόπο, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου αυτού.

Ο διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του διαδικτυακού τόπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link).
Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

 

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον.

 

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα (Επικοινωνία, αίτημα για πληροφορίες, απόσυρση συγκατάθεσης, διαγραφή)


Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από τον διαδικτυακό μας τόπο , τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με το αίτημα σας στο info@pasal.gr.

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Ο διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα οργάνωσης και ασφάλειας και εφαρμόζονται οι πλέον ενδεδειγμένοι τεχνικοί μηχανισμοί προστασίας του περιεχομένου, με την επιδίωξη να παρέχεται ένα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο περιβάλλον για τους χρήστες, κατ’ εφαρμογή των αντίστοιχων νομοθετικών προβλέψεων.

Δια μέσου των σχεδιαστών και των διαχειριστών του πραγματοποιεί κάθε δυνατή ενέργεια προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, ενημέρωσης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και του διαδικτυακού τόπου εν γένει.

Εντούτοις υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν σφάλματα/δυσλειτουργίες/διακοπές στο περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου ή/και να εμφανιστούν ιοί ή άλλο επιβλαβές λογισμικό (malware) είτε στο διαδικτυακό τόπο είτε στο διακομιστή της.

 

Αναθεωρήσεις της Παρούσας Πολιτικής

Ο διαδικτυακός τόπος www.pasal.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό μας τόπο, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Νοέμβριος 2020

Categories:

GR