Κωνσταντίνος Μαρκάζος

Διευθύνων Σύμβουλος

Γεννηθείς: 1962
Επαγγελματική Εμπειρία: Ο Κωνσταντίνος Μαρκάζος, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και ιστορικό με αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε παραγωγικότητα και εταιρική κερδοφορία. Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα με οικονομικό και φορολογικό περιεχόμενο και υπήρξε μέλος της ομάδας εργασίας η οποία δημιούργησε τον νόμο για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Σήμερα κατέχει την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας PASAL Α.Ε.
Εκπαίδευση: Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) – ΜΒΑ από το Brunel University του Λονδίνου
Επαγγελματική Σταδιοδρομία:
Κοστολόγος στην Pharmaserve – Lilly Α.Ε, Ελλάδα. Βοηθός Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία CHIPITA, Ελλάδα.
Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία Wyeth Α.Ε., Ελλάδα.
Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών SATO Α.Ε., Ελλάδα.
Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας PASAL Α.Ε., Ελλάδα.
Συμμετοχή στην PASAL: 44.759 μετοχές


Μαρία Αναστασίου

Διευθύντρια Λογιστηρίου

Γεννηθείσα: 1963
Επαγγελματική Εμπειρία: Η Μαρία Αναστασίου, διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Λογιστικής και σήμερα κατέχει την θέση της Διεύθυνσης Λογιστηρίου στην εταιρεία PASAL A.E.
Εκπαίδευση: Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Επαγγελματική Σταδιοδρομία: Στέλεχος και Αναπληρώτρια Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών στην Οικονομική Διεύθυνση και Διευθύντρια Λογιστηρίου της SINGULAR LOGIC A.E., Ελλάδα.


Καλλιόπη Καλογερά

Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας

Γεννηθείσα: 1983
Επαγγελματική Εμπειρία: Η Καλλιόπη (Κέλλυ) Καλογερά, είναι Δικηγόρος, απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι επιπλέον εξειδικευμένη σε όλο το φάσμα του Εμπορικού και Αστικού δικαίου, με περαιτέρω ειδίκευση στο Φορολογικό δίκαιο. Σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες της ως Legal & Tax Counsel στον όμιλο εταιρειών, Sterner Stenhus στην Ελλάδα.
Εκπαίδευση: Μεταπτυχιακός Τίτλος στο φορολογικό δίκαιο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα. Μεταπτυχιακός Τίτλος στο φορολογικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Ζαν Μουλέν Λυών, Γαλλία (Université Jean Moulin Lyon)
Επαγγελματική Σταδιοδρομία:
Φορολογικός Σύμβουλος, Ernst & Young, Ελλάδα.
Δικηγόρος στην δικηγορική εταιρεία, Χαρά Κανελλοπούλου – Ζέρβα & Συνεργάτες, Αθήνα.

GR